Over mij...

Ik heb een grote passie voor alles wat met haar en make-up te maken heeft.

Een mooie bruidsjurk, het blijft toch iets magisch vind ik zelf. Maar een prachtige jurk met daarbij een bijpassend kapsel en een make-up waarbij je ogen eruit springen, kijk, dát vind ik nou echt een mooie bruid. En daar hoeft echt geen dikke laag make-up voor nodig te zijn hoor!

Nadat ik alle diploma's heb behaald voor het kappersvak en make-up artist, ben ik in 2006 bij bruidsmode Avenue in Rotterdam terecht gekomen, toen nog het grootste bruidsmodehuis van de gehele Benelux! Daar verzorgden we modeshows en bij passessies verzorgde ik het haar en make-up van bruidjes.

Ik heb er sindsdien mijn werk van gemaakt om iedere bruid bijzonder te laten zijn.

Heerlijk al dat getut en gefrunnik aan mijn hoofd, zal je misschien denken. Nou daar heb je helemaal gelijk in! Toch ben ik altijd erg gedreven en serieus om jouw haar en make-up prachtig te laten zijn. Dat kan betekenen een perfect strak kapsel of juist een heel nonchalante look. Een smokey eye of juist een natuurlijke uitstraling. Alles is mogelijk.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij je haar, je make-up, het totaalplaatje en ook bij mij. Daarom plannen we vooraf altijd een proefsessie in om elkaar wat beter te leren kennen en om te bekijken wat jouw wensen zijn.

Jij hoeft je geen zorgen te maken over je uiterlijk, dat blijft tot in de late uurtjes prachtig!

In 2013 ben ik zelf getrouwd met Peter. Wat vond ik het geweldig om een bruiloft ook eens van de andere kant mee te maken. In 2014 werd mijn andere grote liefde geboren, Joep. En in januari 2016 werd mijn droom nog verder uitgebreid met een zusje voor Joep, genaamd Fleur.

In de avonduren geef ik les bij de Nederlandse Kappersakademie in Rijswijk. Ik vind het geweldig om mijn passie voor het vak over te dragen aan anderen. Regelmatig volg en geef ik zelf ook trainingen.

Wil je weten of ik ook jouw haar en make-up kan komen verzorgen? Ik hoor graag van je!

Get in Touch

Wil je weten of ik ook jouw bruidskapsel en bruidsmake-up kan komen verzorgen? Of wil je meer informatie over de proefsessie? 
Stuur dan een mailtje met hierin je trouwdatum naar 


Ilse van der Velden
W Hofman-Pootstraat 27
3207 DC Spijkenisse

06 13 67 12 93