Bruidsstyling

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je mooist uit zien met een prachtige jurk, een bijzonder kapsel en een mooi bijpassende make-up.

Voor elke bruid is, zowel met lang of kort haar, een bijzonder kapsel te creëren. Het haar vlechten, losse krullen of opgestoken haren, het kan allemaal.

Met mooie accessoires als een tiara, parels, bloemen of een sluier in het haar, word je omgetoverd tot een schitterende bruid! Door de make-up zal je een prachtige uitstraling krijgen. Uiteraard hoef je niet voor een smokey eye te kiezen als dit niet jouw stijl is.

Je bruidsmake-up mag zowel knallen als vrij naturel zijn. Samen gaan we kijken welke make-up stijl bij jou past en waar jij je lekker bij voelt. Dit samen met je jurk en je haarstyling zorgt ervoor dat je een bijzonder mooie bruid zal zijn.

Als middelpunt op deze prachtige dag, hoef je geen twijfels te hebben over je uitstraling. In je eigen vertrouwde omgeving wordt er voor gezorgd dat alles bij jouw stijl past.

Klik hier voor de tarieven. Meer informatie kun je aanvragen via contact.

Get in Touch

Wil je weten of ik ook jouw bruidskapsel en bruidsmake-up kan komen verzorgen? Of wil je meer informatie over de proefsessie? 
Stuur dan een mailtje met hierin je trouwdatum naar 


Ilse van der Velden
W Hofman-Pootstraat 27
3207 DC Spijkenisse

06 13 67 12 93